Nicolas Beauty Academy

Ζήνωνος 28, Αθήνα 104 37, Ελλάδα

Λίγα Λόγια

Η ιστορία και το όραμα του Nicolas για την Σχολή Κομμωτικής και τα Κομμωτήρια

Το 1989 ο Nicolas επιστρέφει από το Παρίσι και ξεκινάει το πρώτο Nicolas Coiffure στην Ελλάδα, στην Αγία Παρασκευή.

Για 26 συναπτά έτη αναπτύσσει το όραμα για μια νέα κομμωτηριακή νοοτροπία στην Ελλάδα δημιουργώντας κουρέματα με γραμμή και στιλ που δεν χρειάζονται χτένισμα καθώς επίσης καινοτομεί καταργώντας τα σαλόνια αναμονής, εξυπηρετώντας τάχιστα τον πελάτη με την είσοδο του στο σαλόνι. Ακόμα διαφοροποιείται από το σαλόνι των προηγούμενων δεκαετιών του ορόφου κατεβάζοντας τα σαλόνια σε ισόγεια μαγαζιά με γεμάτες χρώματα και ιδέες χώρους και βιτρίνες. Η επίσκεψη στο κομμωτήριο μεταμορφώνεται σε εμπειρία με γεύση ανανέωσης και αέρα δημιουργίας. Συνταγή της επιτυχίας το value for money με slogan την προσιτή πολυτέλεια. Ποιότητα υπηρεσίας και χώρος πολυτέλειας σε προσιτές τιμές.

8 χρόνια δημιουργικής πορείας, το 1997, με 5 σαλόνια καταξιωμένα στην Ελλάδα, σχεδιάζει τη δική του σειρά καλλυντικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Μια πρωτοποριακή γκάμα με φυτικά εκχυλίσματα και οικολογική συνείδηση, δίνει στα χέρια των κομμωτών του ένα εργαλείο που θα τους διαφοροποιήσει από τον ανταγωνισμό. Οι συνεργάτες του, επιλεγμένοι και εκπαιδευμένοι από τον ίδιο, κάνουν θαύματα δουλεύοντας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό παρουσιάζοντας μόδα στα μεγαλύτερα πλατό – ντεφιλέ, στην τηλεόραση και στα περιοδικά. Ο αιώνας αλλάζει και το 2000, με τη μέθοδο του franchise και τη στήριξη των συνεργατών του, αναπτύσσει 104 σαλόνια σε όλη την Ελλάδα.

17 χρόνια μετά, το 2006, το επιτυχημένο όνομα γίνεται σχολή δίνοντας σε εκατοντάδες μαθητές τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους στην κομμωτική τέχνη. Η συνταγή είναι αλάνθαστη και η επιτυχία εξασφαλισμένη. Η γνώση μεταλαμπαδεύεται από τους παλαιότερους στους νεότερους με όρεξη, μεράκι και αγάπη για την κομμωτική. Η μόδα του αύριο είναι τώρα στα χέρια των σπουδαστών της σχολής Nicolas beauty.

Μάθε την τέχνη της κομμωτικής γρήγορα και οικονομικά από τους καλύτερους και κάνε την τέχνη επάγγελμα.

 Με πιστοποίηση ΙΕΚ & κρατικό πτυχίο! 

http://www.nicolashair.gr/

Προγράμματα Σπουδών

Κομμωτική τέχνη

Τα μαθήματα κομμωτικής σας εφοδιάζουν με το όραμα και τις διαχρονικές βασικές αξίες της κομμωτικής τέχνης.

Βασικά χαρακτηριστικά της φοίτησης είναι η χαμηλή αναλογία σπουδαστών ανά τάξη, η αμέριστη προσοχή των καθηγητών στην εξέλιξη των γνώσεών τους, οι ενημερωτικές εκδηλώσεις, η φιλοξενία διάσημων καταξιωμένων διεθνών επαγγελματιών και η πρακτική εφαρμογή σε αληθινά μοντέλα.

Με σαφή και συνοπτική εκπαίδευση, οι σπουδαστές μαθαίνουν τις τεχνικές ενός μήκους, τα περιγράμματα και τα δομικά στοιχεία της εικόνας Nicolas.

Προς το τέλος της φοίτησης, οι γνώσεις απελευθερώνουν τους σπουδαστές στο να δημιουργούν φρέσκες εικόνες, μορφές και ισορροπίες για δομημένα και αδόμητα trends

Αισθητική προσώπου και σώματος

Δύο ισχυρά επαγγέλματα, δύο βασικές αξίες που προσδιορίζουν την παγκόσμια αγορά και τις ανάγκες κάθε γυναίκας.

Το σαλόνι ομορφιάς σας προετοιμάζει για το μεγάλο βήμα της σταδιοδρομίας σας με σκοπό την επαγγελματική σας κατάρτιση στην αισθητική.

Μαθαίνοντας τις βασικές αρχές της αισθητικής – δερματολογία, ανατομία, φυσιολογία, νοσολογία,  χημεία κοσμετολογίας και ειδικές θεραπείες-, οι σπουδαστές σταδιακά αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις και σε συνδυασμό με την πρακτική εξάσκηση πάνω σε αληθινά μοντέλα, ενισχύουν  την εξέλιξή τους σε επαγγελματίες κύρους, με απεριόριστες δυνατότητες εργασίας στην ελεύθερη αγορά της ομορφιάς

Μανικιούρ | Πεντικούρ | Ονυχοπλαστική

Από τα σημαντικότερα και πλέον κερδοφόρα επαγγέλματα του χώρου της ομορφιάς, το Σαλόνι των Άκρων εφοδιάζει με γνώσεις στην ανατομία φυσικού νυχιού, δερματολογία, θεραπείες παραφίνης, χρήση τροχού, τεχνητά νύχια και nail art, gel, ακρυλικό και μετάξι, γαλλικό, μόνιμο χρώμα, υγιεινή χώρου εργασίας και εργαλείων.

Επαγγελματικό | Αισθητικό Μακιγιάζ | Body Painting | Hair & Henna Tattoo

«Η ομορφιά βγαίνει από μέσα μας» λένε οι ειδικοί.

Το μακιγιάζ όμως, είναι η τέχνη της απόλυτης μεταμόρφωσης, της ισορροπίας χρωμάτων και προσωπικότητας.

Σε συνδυασμό με το styling των μαλλιών, το αποτέλεσμα αναδεικνύει κάθε τύπο γυναίκας και κάνει τους επαγγελματίες της τέχνης του μακιγιάζ περιζήτητους στο περιβάλλον εργασίας της επιλογής τους.

Το Σαλόνι Make Up Art περιλαμβάνει μαθήματα Body Painting, Hair & Henna Tattoo για τους fashionistas.

Το μακιγιάζ διακρίνεται σε δύο κατηγορίες:

Αισθητικό που περιλαμβάνει το νυφικό, πρωινό, απογευματινό και βραδινό.

Επαγγελματικό που περιλαμβάνει θεατρικό, κινηματογράφου, τηλεόρασης, πασαρέλας και φωτογραφίας. Και στις δύο κατηγορίες τα μαθήματα περιλαμβάνουν τοποθέτηση βλεφαρίδων, σχήμα φρυδιών, χρωματολογία και ανατομία προσώπου

Μασάζ | Ρεφλεξολογία | Shiatsu | Αρωματοθεραπεία

Μασάζ. Μία από τις αρχαιότερες μορφές θεραπείας της Άπω και Μέσης Ανατολής με αναρίθμητα οφέλη για την υγεία του σώματος και του πνεύματος.

Μία θεραπευτική και αναζωογονητική μέθοδος που απευθύνεται σε υγιή και ασθενή άτομα με πάρα πολλούς επαγγελματικούς κλάδους εφαρμογής.

Shiatsu. Στα Ιαπωνικά σημαίνει «πίεση με τα δάκτυλα». Η εμφάνισή του έγινε στις αρχές του 20ου αιώνα στην Ιαπωνία και βασίζεται στην παραδοσιακή Κινέζικη και Ιαπωνέζικη ιατρική. Διασφαλίζει και βελτιώνει τη σωματική και ψυχική ευεξία μέσα από το θεραπευτικό άγγιγμα και την ανθρώπινη επαφή.

Αρωματοθεραπεία: Τα φυτά (βότανα) παράγουν έλαια και τα έλαια με τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, βοηθούν εδώ και χιλιάδες χρόνια τη σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων, τη διάθεση και την εναρμόνιση της ψυχής  με το σώμα και το περιβάλλον.

Ρεφλεξολογία: η αποτελεσματικότητα του θεραπευτικού μασάζ των κάτω άκρων είναι εντυπωσιακά ευεργετική σε όλες τις λειτουργίες του σώματος.  Μια ολιστική θεραπευτική τέχνη που αντιμετωπίζει το άτομο ως ολότητα με σκοπό να επιφέρει κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας στο σώμα, το νου και το πνεύμα.

Ταχύρρυθμα τμήματα μετεκπαίδευσης κομμωτικής | Σεμινάρια Styling Catwalk

 «Πως είναι τα practice σου?» Η ερώτηση key point σημαίνει πως ήρθε επιτέλους η κρίσιμη στιγμή να «αποδείξουν» οι σπουδαστές τις ικανότητές τους «στην πράξη»!

Η Nicolas Beauty προσφέρει ταχύρρυθμα εξειδικευμένα σεμινάρια τρίμηνης ή εξάμηνης διάρκειας για κουπ, χτενίσματα και βαφείο. Με αμέτρητη θεματολογία ενισχύει τις γνώσεις των σπουδαστών της στο styling, τις ανάγκες του catwalk και των media.

Παγκόσμια ονόματα κορυφής της κομμωτικής και του styling όπως ο Claude Tarantino, ο Eric Leturgie και η Julie Cognè, επιδεικνύουν και διδάσκουν τις πιο νέες τεχνικές από τη μόδα του Παρισιού, του Λονδίνου και της Ρώμης, ως προσκεκλημένοι από την διοίκηση της σχολής, με σκοπό τη βαθύτερη επιμόρφωση των σπουδαστών στις τεχνικές και τάσεις της κομμωτικής τέχνης.

Ένα ανεκτίμητης αξίας εργαλείο στα χέρια των σπουδαστών!

Μετεκπαίδευση

Παγκόσμια ονόματα κορυφής της κομμωτικής τέχνης και του styling επιδεικνύουν και διδάσκουν τις πιο νέες τεχνικές από τη μόδα του Παρισιού, του Λονδίνου και της Ρώμης ως προσκεκλημένοι από την διοίκηση της σχολής.

Ταχύρρυθμα τμήματα για:

·          Απόφοιτους ΕΠΑΣ

·          Απόφοιτους Ιδιωτικών Σχολών

·          Απόφοιτους ΟΑΕΔ

·          Κομμωτές / Κομμώτριες

·          Τεχνίτριες Νυχιών

·          Make up Artists

Νέος Κύκλος Σεμιναρίων

Εξειδικευμένοι συνεργάτες επιδεικνύουν και διδάσκουν Ανδρικό μπαρμπέρικο Κούρεμα & Ξύρισμα.

Τα σεμινάρια Barber Cutting περιλαμβάνουν περιποίηση μουσιών, νέα σχήματα γεωμετρικά, εμπορικά και χρώματα μόδας και πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 17:00-20:00

 

Προγραμματισμένα Σεμινάρια:

Σεμινάρια Εταιρείας:


Άλλα Σεμινάρια:

 • Certified Ethical Hacker LiveOnline
  Ημερομηνία: 02/07/2019 18:00
 • E-learning Lean Six Sigma Black Belt
  Ημερομηνία: 03/06/2019 09:00
 • Master Digital Marketing Executive Course
  Ημερομηνία: 03/06/2019 17:30
 • Master Digital Marketing Executive Course | 144 Hours
  Ημερομηνία: 03/06/2019 17:30
 • ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ Επιχειρήσεων και Ιδιωτών
  Ημερομηνία: 06/06/2019 16:00
 • Lean Six Sigma Black Belt Athens
  Ημερομηνία: 10/06/2019 09:00
 • Μάθε να ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ – ΤΕΧΝΙΚΕΣ για κέρδη στα Χρηματιστήρια
  Ημερομηνία: 10/06/2019 15:00
 • Η τέχνη των πωλήσεων το 2019
  Ημερομηνία: 12/06/2019 15:30
 • Πρακτικό σεμινάριο Διαχείρισης ψηφιακής πλατφόρμας Airbnb
  Ημερομηνία: 12/06/2019 16:00
 • Retention Marketing
  Ημερομηνία: 19/06/2019 17:00